Odensehuis Zutphen

Odensehuis Zutphen is een warme ontmoetingsplek voor mensen met geheugenproblematiek
of lichte dementie – én hun naasten – en buurtbewoners. Het is een plek om elkaar te ontmoeten en activiteiten te ondernemen. De activiteiten zijn met de bezoekers samen vastgesteld. Daarvoor krijgen bezoekers alle ruimte, of het gaat om creatieve activiteiten (muziek, zingen, tekenen, schilderen), boodschappen doen, geheugentraining, bezoek aan de stad of gewoon een praatje maken. Met de hulp van toegewijde en ervaren vrijwilligers maakt Odensehuis Zutphen dat mogelijk.

Odensehuis Zutphen is geen zorgvoorziening of dagbesteding. Je hebt ook geen indicatie nodig. Iedereen is welkom: mensen met geheugenproblematiek of lichte dementie, hun partners, familie, vrienden of kennissen. Maar ook buurtbewoners die de gezelligheid opzoeken. De toegang is gratis.

Het Odensehuis Zutphen is gevestigd onderin appartementencomplex ‘De Martinet’ in het centrum van Zutphen. Het adres is Martinetsingel 60.

De openingstijden zijn:

  • Maandagmiddag van 13.30 – 15.30 uur inloop
  • Dinsdagochtend van 10.00 – 12.00  inloop
  • Woensdagochtend van 10.00- 12.00. Om de week op woensdag is er een ‘muzikaal avontuur’ of ‘muzikaal beleven door beweging en gebaar’.
  • Donderdagochtend van 10.00 – 12.00 uur ‘creatief schilderen’

Voor het actuele programma van het Odensehuis kijk op de website onder ‘agenda’ en ‘activiteiten’.

www.odensehuiszutphen.nl