Theatervoorstelling ‘Lang zal hij leven’ over het levenseinde bij dementie

29 aug 2024

Op woensdag 6 november zijn er 2 theatervoorstelling over dilemma’s rond het levenseinde bij dementie.

Hoe is het als je zelf graag de regie wilt houden op je levenseinde, terwijl je het overzicht verliest? En wat als je zelf niet meer aan kunt geven wat je wilt? Hoe ga je ermee om als je lastige beslissingen moet nemen voor een partner, vader, moeder of familielid met dementie? Het is belangrijk om tijdig en open met elkaar te praten over de toekomst, over wensen, twijfels en angsten. Om in gesprek te blijven als familie, met elkaar, met de huisarts en andere hulpverleners. Want we willen allemaal dat het afscheid van het leven waardig en naar wens kan verlopen. Juist bij mensen met dementie. Deze theatervoorstelling brengt verschillende dilemma’s herkenbaar in beeld. Na afloop is er gelegenheid om vragen te stellen en in gesprek te gaan met deskundige hulpverleners.

woensdag 6 november 2024
middagvoorstelling 15.30-17.00 uur | inloop vanaf 15.00 uur met koffie/thee
avondvoorstelling 19.00-20.30 uur | inloop vanaf 18.30 uur met koffie/thee
voor iedereen die met dementie te maken heeft | mensen met dementie, naasten, vrijwilligers, zorg- en hulpverleners en artsen
Borchuus Kulturhus | Kerkplein 3 – Varsseveld
deelname is gratis

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN

We organiseren deze bijeenkomsten samen met Netwerk Ouderen en Veerkracht Achterhoek, Netwerk Palliatieve Zorg Achterhoek en regio Zutphen, Alzheimer Nederland afdeling Oost-Gelderland, Willem Hart voor Levensvragen en met steun van ZonMw en 8RHK ambassadeurs.

Terug naar overzicht