Speciale Editie Alzheimer Café & Trefpunt

25 sep 2023

Alzheimer Nederland organiseert een speciale editie van het Alzheimer Café & Trefpunt! Praat mee met radiopresentator Frank van der Lende en Happinez-hoofdredacteur Eveline Helmink over dementie. Zij delen hun ervaringen en gaan met elkaar en de zaal in gesprek. Wat betekent het als je moeder of vader de diagnose dementie krijgt? Welke invloed heeft de ziekte op je leven? Hoe deel je dit met vrienden of bekenden? Hoe ga je om met veranderingen? Deze en andere vragen komen aan bod. Samen maken we dementie bespreekbaar.

Heb jij dementie of een naaste met dementie? We nodigen je graag uit voor deze bijeenkomst op 26 oktober van 19.30 – 22.00 uur in de Buitensociëteit, Coehoornsingel 1 in Zutphen (inloop vanaf 19.00 uur). Aanmelden kan via alzheimer-nederland.nl/speciale-editie.

Ben je verhinderd? Deze speciale editie van het Alzheimer Café & Trefpunt is ook via een livestream te volgen op 17 oktober vanaf 19.30 uur. Aanmelden voor de livestream kan via alzheimer-nederland.nl/speciale-editie. Problemen met online aanmelden? Bel dan naar de publieksservice van Alzheimer Nederland: (033) – 303 25 02, bereikbaar op werkdagen van 9.00 – 17.00 uur.

Terug naar overzicht