Alzheimer Café: “Hoe betrek ik de buurt?”

7 okt 2024

Alzheimer Café 16 oktober
Wat is het netwerk van de mantelzorger? Breng iemand uit de buurt mee. Bijvoorbeeld een buurman/- vrouw, vriend of kennis. Iemand van de vereniging, om samen het gesprek aan te gaan hoe mantelzorgers meer lucht kunnen krijgen bij hun zorgtaak.

Alzheimer Café Afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland organiseert in het najaar van 2024 maandelijks weer een Alzheimer Café van 19.30-21.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur). Het Alzheimer Café is toegankelijk voor mensen met dementie, mantelzorgers en belangstellenden en de toegang is gratis. De locatie is Buurtcentrum Het Bomhof – Hobbemakade 246 in Zutphen.

Informatie gewenst?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Alzheimer Nederland | Oost-Gelderland:
* telefoon 06-13514411
* e-mail ac.zutphen@alzheimervrijwilligers.nl

__________________________________________
Alzheimer Nederland zet zich in voor een toekomst zonder dementie en een betere kwaliteit van leven voor iedereen die met dementie te maken heeft. Wij zorgen dat er vooruitgang wordt geboekt. Op alle terreinen van wetenschappelijk onderzoek tot de manier waarop de maatschappij omgaat met mensen met dementie. Alzheimer Nederland heeft 48 regionale afdelingen en ruim 245 Alzheimer Cafés, Trefpunten en Theehuizen verspreid over het hele land. Circa 3.600 vrijwilligers zetten zich hiervoor met hart en ziel in. Om zo mensen met dementie en hun naasten te helpen.

 

Terug naar overzicht