Alzheimer Café Zutphen | programma najaar 2023

25 sep 2023

De afdeling Oost-Gelderland organiseert elke derde woensdag van de maand een Alzheimer Café Zutphen. Het Alzheimer Café  is toegankelijk voor iedereen; mensen met dementie, mantelzorgers en belangstellenden zijn van harte welkom. De toegang is gratis. Het Alzheimer Café vindt plaats bij Buurtcentrum Het Bornhof, Hobbemakade 246 in Zutphen van nloop vanaf 

Programma najaar 2023

Woensdag 15 november | Verschillende vormen van dementie
Wat is dementie nou eigenlijk? Welke vormen zijn er en wat zijn de kenmerken die daarbij horen? Geriater Karlijn Duijvelaar komt uitleg geven. Ook vertelt ze over de laatste stand van zaken ten aanzien van onderzoek en behandeling.

Woensdag 13 december | Filmvoorstelling
Alice ontdekt op haar 50e dat ze de ziekte van Alzheimer heeft. De ziekte heeft een steeds grotere invloed op haar werk en familieleven.


Nieuwsbrief en uitnodigingen

Via ac.zutphen@alzheimervrijwilligers.nl kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief en uitnodigingen van Alzheimer Café Zutphen. Vermeld in uw e-mail dat u hiervoor toestemming geeft. Het is prettig om naast uw naam, telefoonnummer en e-mailadres ook uw adres (straat, postcode en plaats) te vermelden. U kunt zich op ieder moment weer per mail afmelden.

Terug naar overzicht