Contact Dementienetwerk

Postbus 283
7200 AG Zutphen

e-mail: info@dementienetwerk.nl 

Woont u in de gemeente Zutphen, de gemeente Lochem of in Vorden, Steenderen, Baak of Wichmond (gemeente Bronckhorst)? Dan kunt u hulp en ondersteuning krijgen van een casemanager van het Dementienetwerk.

Download hier het

Hulp in uw buurt

U staat er niet alleen voor

Zorgen voor iemand met dementie overkomt je, en gaandeweg wordt het vaak steeds zwaarder. Naast de zorg is er het verdriet om het verlies van de partner of ouder zoals men die z’n hele leven heeft gekend. En als uiteindelijk thuiszorg, dagopvang of verpleging nodig is, dan wil je als familie dat alles goed geregeld wordt en dat die zorg heel goed is.

Trajectbegeleiders
Woont u in de regio Zutphen* dan kunt u een beroep doen op ervaren professionals, zogenoemde trajectbegeleiders. Deze trajectbegeleiders staan u met raad en daad bij. Ze komen wij u thuis en u kunt alles met hen bespreken; uw zorgen over de toekomst, praktische problemen of hulp die nodig is bij persoonlijke verzorging. De trajectbegeleider luistert naar u, geeft waar mogelijk antwoorden of tips, wijst u de juiste weg en zorgt bovenal dat u, uw partner of familielid de juiste hulp en zorg krijgt. De trajectbegeleider is uw vaste contactpersoon en staat tevens in direct contact met iedereen die bij de zorg betrokken is.

* Het Dementienetwerk Zutphen richt zich op inwoners van de gemeenten Zutphen en Lochem, aangevuld met Vorden, Steenderen, Baak en Wichmond (gemeente Bronckhorst).